Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Copyright @Kreativ 20

Följ oss

speaker_info

About The Speaker

Johanna Litsgård Lebourne

Jag kommer prata om hur man når ut med ett budskap. Under en dag nås vi av tusentals budskap via olika mediekanaler och i det offentliga rummet, hur når man igenom det bruset? Jag kommer bjuda på lite konkreta  tips och trix och berätta hur vi jobbar kring kampanjer på PMU. Jobbar du kreativt i din församling eller kanske rent av sitter med en egen plattform eller kanal där du vill nå längre än till dina vänner och familj, då ska du komma på det här seminariet.

Om Johanna:

Jag jobbar just nu som kommunikation- och insamlingschef på PMU men är i grunden utbildad journalist och jobbat som TV-reporter med fokus på utrikesfrågor. Under 14 år var jag verksamhetsledare för medieutbildningen på Kaggeholm.

Det här gör mig glad

Ett middagsbord fullt med vänner och familj och  att sjunga. Jag sjunger i Credo Gospel och gillar att vi skapat koncept där vi förenar sång och musik med innehåll i tiden.

Det här vet inte så många om mig

När jag var 20+ smugglade jag Biblar in till Kina, för apropå kommunikation så tycker jag, då som nu, att människor själva ska få välja sin litteratur.