Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Copyright @Kreativ 20

Följ oss

speaker_info

About The Speaker

Sara Svahn

Medverkar i seminariet Kommunikation: Sociala Medier Varför ska en kyrka använda sig av sociala medier? Hur kan man använda kanalerna på olika sätt? Är det viktigt med tonalitet? Hur skapar man bra content och behövs det en fotograf/grafiker för att lyckas? Detta är några av frågorna vi kommer tala om under seminariet.

Om Sara Svahn:

Art director, content kreatör och fotograf. Har jobbat 5 år med sociala medier och kommunikation för kyrkor och företag. Sedan hösten 2019 jobbar hon för Pingst Sverige. Habobo som hittade sin man i Göteborg och bor nu i Kungsbacka och befinner sig som oftast nära havet.

Det här gör mig glad:

* Det finns så mycket! Tex att gå lös på riktigt knäppa foto/design idéer, eller att ta ett riktigt bra danspass, att få hänga en hel dag i ett stall, hundvideos på Facebook slår aldrig fel, känna sanden mellan tårna, se på Brooklyn nine-nine, mammas kanelbullar.. Men Jesus toppar allt såklart!

Det bästa som händer i min kyrka är:

Jag är med i en ny kyrkplantering i Göteborg och det bästa som händer där just nu är att se människor som inte har ett andligt hem nu hitta ett! It keps me going!!

En sak som så många inte vet om mig:

Om jag vill att ni få en liten cool känsla av mig skulle jag berätta om när jag bodde i New York och studerade dans på Broadway.. Men en lite mer “hemlighet” som jag inte drar upp så ofta är att jag spelade tvärflöjt i hela 7 år när jag gick i grundskolan.