Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Copyright @Kreativ 20

Följ oss

speaker_info

About The Speaker

Stefan Baronowsky

Vårt seminarium syftar till att visa hur mindre församlingar med små medel kan ta sina gudstjänster, alphakurser, seminarier, bibelskolor m.m. live till Facebook och Youtube.  Vi kommer prata både syfte/budskap och teknik.  Vi kommer visa vilka lösningar som vi jobbar med mot våra partners över hela världen. Deltagarna I breakouten kommer att få praktiskt få vara med och sätta upp och provköra en webbsändning till Facebook med utrustning som kan köpas in för under 10000 SEK och som inte kräver några eg. tekniska förkunskaper. Low input - high output är mottot för breakouten.

Om Stefan Baronowsky: 

Jag är verksam inom IBRA,på frivilligbasis. IBRA är en organisation som med media som verktyg vill nå nya människor att lyssna till de goda nyheterna om Jesus.

Jaghar  Stefan har tillsammans  erfarenhet från websändningar/tv-produktion och ett teamengagemang i  TV-rummet i Filadelfia Rörstrand.

Det här gör mig glad:

När någon tar ett livsavgörande beslut att följa Jesus.

Det bästa som händer i min kyrka är:

Vi är mitt uppe i det största kommunikationsskiftet på 500 år. Att IBRA då, med media verktyg, når och berör fler och fler människor med de goda nyheterna om Jesus tycker vi är det bästa som händer just nu.